maandag 18 januari 2016

Nieuwe start

Oef gelukkig 2015 is passé.
Die zien we nooit meer terug!! En 2014, 2013....uhm en tja misschien zelfs 2012 ook gelukkig niet meer!!!
Door de kleine lichtpuntjes en opgewekte momenten die ik meer en meer voel, heb ik ineens zin in iets anders, een andere wending. Een nieuwe uitdaging.
De muren komen nog niet op me af en ik verveel me geen moment....sterker nog...ik heb zo veel te doen dat de dagen nog steeds te weinig uren lijken te bevatten (zal wel aan mijn latje liggen; ik wil te veel grrr).
Maar goed dat terzijde...
Ik was laatst op internet iets aan het zoeken en kwam opeens een oproep tegen voor redactieleden van een blog over kamperen met caravan. Leek me super leuk, wij kamperen al honderd jaar met de vouwwagen. Het verdient niks, maar vanuit huis ben je een paar uur in de week zoet met stukjes schrijven....ideaal!! Niks te verliezen.
Ik mail direct en krijg al snel een leuke reactie terug. Helaas was ik niet wie ze zocht (te weinig blog ervaring nog) maar ze was wel erg enthousiast over mijn mail en ze blijft me in haar archief bewaren voor eventuele andere projecten!!
Wauw, dat klonk goed. Ik kreeg kriebels overal....wat leuk dit....ik kan verder kijken. Misschien worden er ook nog wel andere soortgelijke oproepen gedaan.....columnist?! Ja ook leuk.....en ja hoor bingo weer een oproep gevonden, ai stamt uit 2014 en het is nu 2016....ach waarom ook niet, de zoekfunctie zet de oproep niet voor niets bovenaan en niet geschoten is altijd mis....nog steeds niets te verliezen. Ja hoor weer een leuke reactie terug en of ik mijn beste column wil insturen....zo gezegd zo gedaan. Ondertussen stromen de ideeën door mijn hoofd en ben ik druk aan het schrijven, dol enthousiast!!! Nu hopen dat het bevalt........duimen draaien.....