dinsdag 11 oktober 2016

Nieuwe energie

Met vallen en opstaan gaat het nog steeds goed met mij. Ik voel weer energie om dingen op te pakken en te ondernemen. Meestal als ik iets wil doen zie ik er toch weer snel tegenop en stel ik het zo lang mogelijk uit om er aan te beginnen, of ik geef al bij de eerste tekenen van dat het niet lukt op en stop ik ermee.
Maar nu heb ik een waanzinnig project wat mij letterlijk opslokt en meezuigt in het avontuur.
Door stormschade afgelopen zomer hebben we afscheid moeten nemen van onze vouwwagen die ruim 11 jaar trouwe dienst had gedaan voor ons gezinnetje. Tijd dus voor een nieuw onderkomen voor de vakanties. Het moest wel iets zijn voor op de camping, want daar ligt ons hart toch wel het meest, lekker buiten zijn, ruimte en rust.
We hebben nu een caravan!!! Een tweedehandsje die eigenlijk niks mankeerde en voor sommigen was het ook eigenlijk NOT DONE maar ik ging het pimpen!!! Wit verven alle kastjes de bankbekleding opnieuw stofferen en andere gordijntjes ophangen.
Verven, naaien, shoppen, schuren, poetsen, accessoires haken......druk druk druk....
Maar oh wat is dat heerlijk!!!! Zonder enig benul van tijd zomaar achtereenvolgens drie uur lang kunnen klussen in die sleurhut!!!! Wat een vooruitgang boekte ik......ik was echt verbaasd en versteld van mezelf! Wat een kick en wat een energie gééft dit!!!! Ik ben niet moe, ik bruis alleen maar!!!
Zo anders, zo lekker......

en wat wordt het leuk!!!!